Vásárlás

Budapest különböző korú és hangulatú részekből szövődő, felfedezésre váró város. Építészeti értékei szétszórtan, akár távolabb lévő kerületekben vagy eldugott kis mellékutcákban találhatók, gyakran még a budapestiek számára is tartogatnak meglepetéseket. Budapest Építészeti Kalauza stílusok és szemléletmódok alapján tájékozódik, abban segít, hogy az építészeti irányzatok jeles alkotásaira rátaláljon az érdeklődő. A válogatás persze nem teljes: a tematikus séták alatt avagy a megtalált épületek kapcsán számos további érték bukkanhat elő.

MODERN

MODERN

A magyar modernista építészet számos esztétikai és történelmi sajátosságot mutat: az I. világháború veszteségei okozta döbbenet utáni konzervatív kultúrában csak a húszas évek végén éreztetik hatásukat a modernista építészek, a korszakot pedig a kommunista pártból indított, 1949-es határozat zárja, amely szigorúan elítéli és jó időre megtiltja a nyugati, kozmopolitának bélyegzett modernizmust.

Ára: 1790 HUF     :::     Megrendelés: db

KORTÁRS

KORTÁRS

A kortárs építészet kapcsán az ember joggal érezheti, hogy nemcsak a térben nehéz tájékozódni, hanem az elmúlt 20 év építészeti irányzatai és értékei között is. A válogatás biztos iránytűként olyan épületekhez irányít, amelyek láttán hiteles és izgalmas kép alakul ki a jelenkor hazai építészetéről.

Ára: 1790 HUF     :::     Megrendelés: db

SZECESSZIÓ

SZECESSZIÓ

A szecessziós épületek mustrája során a részletekre is igen fontos odafigyelni, már csak azért is, mert a nemzetközi irányzatot követő példák mellett egészen sajátosak a magyar népi formakinccsel és díszítőmotívumokkal ékesített, nemzeti stílus alkotásai is.

Ára: 1790 HUF     :::     Megrendelés: db

A 3 TÉRKÉP EGYÜTT

A 3 TÉRKÉP EGYÜTT

Ára: 3990 HUF     :::     Megrendelés: db

Megrendelés

A fent megadott darabszámok megrendeléséhez kérjük töltse ki az alábbi mezőket.

*Családnév:

*Keresztnév:

*Irányítószám:

*Település:

*Utca, házszám:

*E-mail:

*Telefon:

Számlázási név:

Számlázási cím:

Fizetés:

* Kötelezően kitöltendő mezők.