Jogi nyilatkozat

Az A&Z 1.1 Bt. által üzemeltetett www.archiguide.eu onlapján megjelenő információk, a laphoz tartozó oldalak tartalma és kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak. Az oldalunkon elhelyezett információk részben vagy egészben engedély nélküli másolása tilos, máshol való felhasználása kizárólag írásbeli engedélyünkkel lehetséges! Az A&Z 1.1 Bt. fenntart minden olyan jogot, ami a lap bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos.

A honlapunkon megjelenő információkat a legnagyobb gondossággal tesszük közzé. Ennek ellenére nem zárható ki, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok miatt téves, félrevezető vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra. Az A&Z 1.1 Bt. nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő információk teljes pontosságáért, így az ezzel kapcsolatos kockázat teljes mértékben Önt terheli. Ennek megfelelően az A&Z 1.1 Bt. nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen Önnél keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért beleértve természetesen az elmaradt hasznot is. A A&Z 1.1 Bt. által üzemeltetett www.archiguide.eu honlap on-line vásárlásra kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került rögzítésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától. A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.

Az A&Z 1.1 Bt., a www.archiguide.eu portál üzemeltetőjeként az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait. A vonatkozó törvények: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során; 2001. évi XL. törvény a hírközlésről; 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Az A&Z 1.1 Bt. jogot formál, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.

A megállapodás szabadságához fűződő jogunkat fenntartva elutasítunk minden
- rasszista,
- kisebbségellenes,
- idegenellenes,
- szexista,
- nő-/férfiellenes,
- erőszakot dicsőítő és/vagy felmentő,
- szélsőjobb-/szélsőbaloldali,
- neonáci,
- tiltott önkényuralmi jelképeket hirdető,
- jogtalan állami-jelkép használatot megvalósító megbízást.

Amennyiben bármilyen jellegű kérdése merülne fel az A&Z 1.1 Bt. www.archiguide.eu oldalával kapcsolatban, azt az alábbi elérhetőségek bármelyikén felteheti. Forduljon hozzánk bizalommal.

Cégnév: A&Z 1.1 Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Székhely: 2427 Baracs, Patak u. 1.
Telefonos elérhetőség: 06-20-564-0963
Web: www.archiguide.eu
E-mail: info@archiguide.eu
Adószám: 22075381-1-07
Cégjegyzékszám: 07-06-006322
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fejér Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Szolgáltató képviselője: Katona Zoltán
Jogi nyilatkozatunk nyelve: magyar


Baracs, 2012. június 1.